Безсънни нощи.
Мрачни дни.
Студът превръща
в сняг дъжда.
И мислите текът.
Но от сълзите
се превръщат
във снежинки.
Душата се събужда
от дъжда
потропващ тихо
по перваза.
Във ранно утро,
от тъга по любовта.
И от студа
замръзва.
© Simona Stefanova Всички права запазени