29.06.2010 г., 9:42 ч.

Преживяна любов 

  Поезия » Любовна
703 0 0

Усмихваш се?
И, може би, си мислиш, че
по теб ще страдам цял живот.
Усмихваш се, 
защото вярваш в моята любов -
за теб омразата е непозната.
Грешиш!
Ще те изтръгна от сърцето си разбито,

ще стъпча всичко старо във калта.
Да се обръщам е нещо непривично.
Отивам си, потъвайки в нощта.
Ще плачеш, ще проклинаш,
ще се питаш кога, защо и как
и, ако боли те, 
дано да си разбрала,

че БОЛКАТА - това е ЛЮБОВТА!

© Виолин Асенов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??