Прелестта е измамлива, а красотата
като в миг на око отминава,
ако няма в душите, онази премала
от която и дъх не остава!
Когато докосната от твоите пръсти,
обич по мене рисуваш,
радост разливаш на шарени пръски
и със любов ме целуваш!
С дрехи, без дрехи, пак съм си същата,
нежно с душа те обичам!
Само със теб съм до толкова истинска,
и малко дори се страхувам!
--08.2006.г.
© Евгения Тодорова Всички права запазени