14.09.2007 г., 20:21 ч.

премрежено 

  Поезия
560 0 9


Тихо,
бавно
падат
и изчезват,
валят
като снежинки
в очите ми
и болят
повяхнали мечти.
А разцъфнало трънче
боде нежно
и се раждат нови...


© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??