Истинската проповед е тишината!
Перфектната инструкция в душата!
Подходяща, само за напреднали търсачи.
Отвъд словата на прехласнати драскачи.
Нейните пространства вдъхновяват!
Леят мир Божествен и ни претворяват
в калейдоскоп неземен и вълшебен,
зареден с тайни в частицата от време.
Плуващи в енергийните потоци
тя лекува ни от хорските пороци.
Мекотата ѝ потребна и любима
носи отговорите, които има.
Потопени в руслото на нейната магия
дава шанс самички да открием
себе си в сърдечния пулсар, доколко
правилният път, от нас всеки е избрал.
© Валя Сотирова Всички права запазени