Препускат коне
Препускат коне във нощта…
Къде са така полетели?
Препуска и мойта Съдба
по пътища черни и бели.
Все търся доброто във мен,
сияят в небето звездите,
Къде е желаният ден?
Ще бъдат ли с мене мечтите?
Ще тръгна по белия път
и бяла следа ще ме води,
ще тръгна, когато заспят
на грижите всички тревоги.
Ще взема със мен любовта
и блясъка жълт на луната,
ще бъда отново добра,
донесла за теб красотата.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени