Изкъпах се в утринна роса,
почувствах жаждата за свобода,
усетих вятъра в моята коса
душата ми се извиси над небосвода.
Това е моя край и моето начало,
света ще взема в своята длан
за да открия новото начало
на новия живот така желан!
© Марина Петрова Всички права запазени