Когато се родя отново.
с теб искам да сме двама -
затуй от днес да сме готови
за нашата любов голяма!
Да се родя до теб желая
и с теб да бъдат мойте дни
отново да вървим в безкрая
понесени от нашите мечти...
О, боже, колко те обичам!
И всеки миг те аз желая!
Ръка в ръка със теб да тичам
И всяка твоя част да опозная!
Заедно със теб да порастем,
да виждам как разцъфва в теб жена
във шепи щастие да съберем
и щастието да е нашата мечта!
И знам , че ти ще ме обичаш
и знам че ще желаеш мойте дни
за кой ли път на мен се вричаш
и как един за друг ще ни боли!
© ШЕМЕТ Тарантупски Всички права запазени
Времето ни е твърде малко за да надникнем във всяко ъгълче...