Пресях тъгата си
през ситото
на радостта.
Съблякох
черните си мисли.
Освободих
страстта.
Развързах
скритите желания.
Счупих оградата
на старата вина -
сега,
когато в себе си
повярвах
и се огледах
в свойта свобода.
© Веселка Стойнева Всички права запазени