Ще ти претопля манджата.
От вчера.
Аз не съм я яла.
Ако искаш - ти.
То и солта се свърши.
Ако искаш, захар й сложи.
Дано ти загорчи!
Ти претоплените чувства не обичаш.
Но какво от себе си си дал?!
И пари не носиш вкъщи,
как искаш да се обновя.
Операция пластична ще направя.
На бюста - не, не и на носа.
Операцията ще е на душата -
ново лице ще й залепя.
© Пепи Оджакова Всички права запазени
Приятна вечер, мила!!!!