Дори когато си тъжен, се усмихни.
Дори когато плачеш, през сълзи усмихни се.
Дори цялото нещастие да е върху твоите рамена,
вдигни високо глава и се усмихни.
Не крий усмивката си,
прави те по-красив.
Не крий сълзите си,
правят те по-силен.
Дори да няма никаква утеха,
през сълзи усмихни се!
Дори да няма кой да те разбере,
през сълзи усмихни се.
Дори да си самотен и тъжен,
през сълзи усмихи се.
Виж с очите си слънцето как блести,
отвори душата си и ще видиш, че и тя трепти.
Забрави тъгата...
Остави самотните дни зад гърба си.
Нека слънцето изгрее сега.
© Цветелина Всички права запазени