26.09.2010 г., 16:56 ч.

Причастие 

  Поезия
585 0 4

          Причастие

 

Докога ще се борим така

с непонятната болка в гърдите ми?

Здраво хванал си мойта ръка

и в умората заедно дишаме...

 

„Продължаваме” – казваш ми ти

и след толкова много препятствия

осъзнах, че когато лети,

на душата й трябва причастие.



 

© Христина Радомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??