И нищичко не ще се случи,
когато с поглед кажа „остани”.
Щом неми устни в самота
познаят пепелища от мечти.
И нищичко не ще се случи,
когато ме издишаш ти...
Щом сляпа обич блесне
в кухи като на светци очи.
Животът някак ме научи
на хилядите си причини...
© Свобода Всички права запазени