Заекът реши в гората
тоалетна да построи.
На посетителите
различна музика да пуска,
но таксата да е една.
Идеята му одобриха
и да не берат срам
ще влизат всички там.
Мечката трудно
в нея се побра
и едва не се нас...
Лисицата реши,
че няма да плати,
но след края...
с цената се съгласи.
Вълкът с болки в корема
от тъмни зори -
пререди, че повече
не можа да издържи.
Заекът за него пусна
на гората химна -
яко го усили
газовете му да заглуши.
Вълкът физиологичните си нужди
ПРАВ облекчи.
Ядосан накрая
тоалетната хартия обърка
с таралежа, който вътре
кротко реда си чака встрани.
Какво се случи, че гората се проглуши???
© Надежда Ангелова Всички права запазени