И свлече се като товар
воал от теб в нощта сънлива.
Омайница! Сега си жар...
Пред мен си гола и красива.
Привличащо ме кани чар
с усмивката на самодива.
Приемам мигом твоя дар
и нежността ти ме покрива.
От устните ти свеж нектар
блаженство е да се отпива.
Страстта ми нека е пожар
и от любов да бъде жива.
По кожата ти, с вкус на нар,
мечтата сбъдва се игрива.
© Асенчо Грудев Всички права запазени