Като омагьосан сън
изпрати при мен мечтата си -
приказни феи бродят вън,
а аз съм нежната принцеса...
Думите ти нежни ме обгръщат -
вълшебен танц на чувства.
Даже мислите ти ме прегръщат,
дали да се отпусна...
да потъна в тъмното на очите ти,
да оставя там тъгата си
и да танцувам под звездите,
докато времето е спряло...
А щом слънчевият лъч възвести
края на приказката ни
аз може би ще се попитам -
моята "магарешка кожа" къде е -
свалих ли я, или се сраснах с нея?!
© Ани Атанасова Всички права запазени