Всяка твоя дума
ме съблича,
не спирай
да редиш слова,
но по мен пиши,
не по листа
използвай,
само устни за това.
Разказвай ми
желанията свои,
сънищата-
върху мен сбъдни,
дълги нощи
бяхме там герои,
в два пламъка
сега ни превърни
Копней ме,
както бряг- вълните
Мен вълнувай-
ненаписана жена,
забивай силно
на Амур стрелите
Озаглави ме-
“Книга на страстта”
© Людмила Нилсън Всички права запазени