12.01.2012 г., 0:10 ч.

Приказното ти чувство и Аз 

  Поезия » Любовна
485 0 0

Приказното ти чувство и Аз

 

Приказното ти чувство и аз

сме като въздуха и светлината.

Носим магична власт

и самодивска ни е искрата.

 

Приказното ти чувство и аз

сме като брега и морето.

Целуваме се в захлас,

прилива, щом усетим.

 

Приказното ти чувство и аз –

пролет във вишневи клони,

роса по жаден цвят,

молитва пред стара икона.

 

Приказното ти чувство и Аз...

© Пепи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??