Принцеса бях тогава,
когата тате даваше пари,
но помни, аз разбрах какъв човек си ти,
но и теб ще те боли...
Принцеса твоя бях аз,
но забрави ли
колко много ти ме нарани?!?
Стига в мен се врича,
нежни думи ми изрича.
Спри, престани, не ме лъжи,
но спокойно чудя се, дали ще плачеш и ти !?!?
© Буба Кирилова Всички права запазени