Красива си и в този ден,
любовен е за теб и мен !
Усмивката ти сладка ме плени,
сърцето в мен за теб тупти!
Едва минутка беше нужна,
да знам,че друга не ми е нужна!
Слънце, въздух и дори вода,
не са ми нужни - щом си с мен сега!
Замислен чудя се сега...
кога ще чуеш моите слова?
И имам си една мечтица знай
и това си ти, принцесо - край !
© Васко Филипов Всички права запазени