Принцови цитати
"Сивотата на зрелия свят
задушава и роза и пламък" - малък принц, неизлизал от замъка.
"Във затвора и луксът е ад,
търся просяци волни, за трампа" - принц безволен, кариран и с щампа.
"Мила моя, (безумен от глад),
жабке моя (със бутче), къде си?" - гладен принц, мразещ деликатеси...
© Владислава Генова Всички права запазени