Приоритети
Може би съм по-различен, не зная,
но само заради климата бих живял в рая.
А, сега - изненада
заради компанията, бих предпочел ада!
Преценка
Без заобикалки, казано пряко -
по-добре в хладилника мляко,
отколкото - бог да не дава
в кухнята - някаква крава !!!
Балкански синдром
Точно така е! Не ми се струва,
българина само от две
неща се страхува.
Да не настине
и да не се мине!!!
© Ганчо Пенев Всички права запазени