Светът се свива ,
нощта се проявява,
денят се снижава
и всичко оживява.
С нощта идва веселбата ,
гората се съживява
и всичко се разкрива
пред този, който е
с чисто сърце.
Тогава той ще разбере,
че никога не ще е сам,
докато природата е там.
© Стела Матоушек Всички права запазени