Припада бавно нощта
над кахърните ми мисли
за добротата във света
и мрачните му истини ...
за топлото в нечия мечта,
която понякога изстива
от катаклизма в нейната душа,
забулил слънцето в сиво ...
© Валентин Василев Всички права запазени