Здравей, любима моя...
отново лъч си през стъклото...
душата ми пак е твоя,
за теб запява пак животът...!
Всеки ден - усмивка бяла...
стените чакат мойта тръпка
и май спасение няма
от таз любов така несъща...
Затворен зад стените -
на влюбване едно и обич...
бях осъден от жените...
Присъдата си Ти, момиче!
© Тони Главоногов Всички права запазени