Бъди щастлив! И аз ще бъда!
Ще се храня с чуждите мечти
и ще ставам все и все по-хубава,
защото болката красива е, нали?
И ще търся себе си в природата,
а пред хората ще слагам маска,
защото там вилнее злобата,
любовта от списъка си ни задраска.
И ще се смея, ще се радвам,
че демоничното в мен нахлува,
всичко свято ще отбягвам,
истината да излезе се страхува.
А ти върви си и щастлив бъди,
но знай, че злото винаги се връща,
моят демон прероди се в нейните очи,
сега си влюбен, но рано или късно... съдбата се обръща!
© Ава Всички права запазени