21.08.2009 г., 21:46 ч.

... присъствие 

  Поезия
445 0 3

И дори в мисълта ми нахлуваш стремглаво,

мойте нощи обсебваш до края.

Уж ми трябваше мъничко радост,

но защо теб в съня си повиках - не зная.

 

 

Влизаш смело в душата ми пуста

и се ровиш във нея изцяло.

Виж... намерил си вече присъствие -

просто сядаш и четеш я без жалост.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??