26.07.2011 г., 23:53 ч.

Привидно 

  Поезия » Любовна
575 0 0

Отново този звън, така нервно притесни ме!

Не го искам - разбери ме!

Не ме ли преживя, не ме ли изстрада?

Защо съм ти сега - чужда, непозната?

Недей да се опитваш - твоето държание го знам!

Не мога вече да привикна - отказах се от всичко там!

Личи си, още искаш ме!

Недей ме поздравява!

Аз раних те, лесно преживявай!

Недей така - не ме ли превъзмогна?

Далечна съм, даже и отровна!

Въпреки че така те бях пленила,

би трябвало в съзнанието ти - тя мен да е изтрила!

Трудно е, даже непосилно!

Било е само че привидно!

© Фатиме Тибер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??