Привличане
Нетърпеливо-пожелани срещи…
Възбуждащо-очаквано – „Ела!”...
Проникващо-изпълващо усещане...
Изгарящо-прилепнали тела...
Обхождащо-изследващите устни
докосващо-изследващи плътта...
Това не е любов, а е изкуство -
друг свят, вселена, красота...
Със жадни устни ще те опозная
и ще поемам твоя аромат...
Ще се отпусна в теб като омаян,
от твойта нежност станал по-богат...
Ще укротя ръцете ти със длани
и на лицето си ще ги положа,
за да почувстваш нежно близостта ни
с изгаряща като жарава кожа...
И ще замреш - отпусната в ръцете ми,
докосваща ме с устните си нежно -
тъй, както съм притихнал във нозете ти...
За да потънем в тръпнеща безбрежност...
Ноември 2009
2009
© Георги Ванчев Всички права запазени