По-мил и свестен не познавам
от теб, приятелю, сърцето ми повел,
натам, където гордо плава
под синия простор, орел!
Ти пръв ще вземеш мойте длани -
да търсим вяра, смисъл по света,
и пръв ще посветя теб в обичта ми,
макар и крехка още да е тя.
А после пръв, сред хумор и забава,
на танц ще ме поканиш посреднощ,
приятелят се чувства, и не се предава -
дали по хубав повод или лош
дели съдбата с твоята, но виж,
когато той помоли в нужда,
бъди готов да го измъкнеш триж,
така човещината се събужда!
© Мери Попинз Всички права запазени
Хареса ми, Мери!
Успех!