30.01.2007 г., 23:53 ч.

Приятел 

  Поезия
587 0 0

Приятел, а изпитвам страх.

Приятел или по скоро враг?

Приятел и любов с друг не се дели,

приятел, а от постъпката боли.

Приятел или просто пак познат,

не разбирам нищо в този свят,

любов, пари: около тях живота се върти,

но за какво са ми всички тези неща,

щом нямам приятелска ръка,

да заплача, щом нарани ме любовта.

© Мария Манчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??