11.09.2009 г., 10:19 ч.

Приятелка??? 

  Поезия
607 0 0

Приятелка моя ти се наричаше!

Приятелка вярна уж си била!

Приятелка истинска мислех, че имам,

приятелка, но не чак до там добра.

Приятелка, на която разчитах,

приятелка, преструвала се до сега!

Приятелка уж мила, добра и сърдечна,

а всъщност жестока, коварна жена!

© Марина Буюклиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??