ПРИЯТЕЛСТВО
Обичам те с най-чистите си чувства,
дори когато много ме боли...
Приятелството всъщност е изкуство
да бъдеш сред куршуми и стрели!
А ние с теб сме толкова различни -
различни като огън и вода!
Стихиите най-силно се привличат,
но трябва им простор и свобода!
Случайни срещи няма на земята
и всяка стъпка има своя знак -
дори да се събудим непознати,
аз знам, приятели ще бъдем пак!
© Христина Радомирова Всички права запазени
страничка и споделихте емоциите ми! Бъдете истински щастливи!