Лекуваме рани взаимно, приятелю,
от минали битки и спорове страшни,
от стари любови и нови предатели,
от стръмни пътеки и улици прашни.
Лекуваме раните - душите превързваме,
изпиваме хапче горчиво за чест.
Отново забързани, за кой ли път тръгваме
за ново начало към нов Еверест.
© Валка Всички права запазени