Приятелю, защо се случи с нас така?!!?
Какво се случи с нас, кажи.
И нека тоз път да не са лъжи!?!
Нали ми беше ти приятел…
Нали ти бях аз близо до сърцето??
Преди, когато разговаряхме с часове...
С думи по-красиви от тези в мечтите!
Сега… сякаш от мен те делят ледове,
не казваш нито дума, а минават дните!!
Мислех си аз, че ти си момчето,
с което можех за всичко да говоря…
Беше ми ти дори и в сърцето,
а днес не мога даже с теб да поспоря!!!
Защото отдръпна се ти от мен,
не споделяш с мен както преди,
отдалечаваш се с всеки следващ ден,
не ми ли вярваш вече, я отговори?!!
Как искам аз да те прегърна,
така, както ме гушкаше и ти…
И с цялата си обич да те обгърна,
с каквато даряваше ме ти преди!
Но не, ти вече си различен…
Не те интересува даже моята тъга…
И странно ми… но бъди обичан!
Не ще узная май защо се случи с мен така!?!
© Нина Всички права запазени