Призив към........
Откажи се да издигаш в култ съществуването си!
Откажи се да се мислиш за най перфектният!
Откажи се да не вярваш в другите,
бъди себе си!
Бъди красив в своите очи
и съзирай красотата в другия!
Не бъди алчен,
но не забравяй да осъществяваш мичтите си!
Те са твои!
Не отнемай чуждото, а вземай само това,
което сам си постигнал!
Живей в реалният свят и изпитвай всички човешки чувства,
без страх от нечие неодобрение!
Бъди себе си – винаги и до последно!
Изживявай мига –
сподели го с някой близък!
Не бъди егоист и ще постигнеш целта си........
Бъди обичан и ще бъдеш щастлив
защото си обичал.
© Василена Игнатова Всички права запазени