29.02.2008 г., 15:41 ч.

Признание 

  Поезия
894 0 2

Кое е това, което ме кара

да съм толкова сияйна

и щастлива...?

Да, това си ти...!

Този, когото чаках...

Този, който кара сърцето ми

да бие лудо и кръвта ми

да бушува от страст...

Искам всяка минута

да бъде прекарана с теб...

Предадох сърцето си...

Бях му обещала, че няма

да го дам на никого...

Сега то е твое, но не съжалявам...

Озаряваш всеки мой ден.

Караш звездите да

блестят в очите ми...

Искаш да ти повтарям,

че те обичам...

Но за обичта ми към теб

и думите не стигат...

 

© Герито Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??