5.06.2009 г., 12:38 ч.

Признание 

  Поезия » Любовна
563 1 1

             Признание

 

Ще ти разкажа приказка една

за мойта влюбена душа.

За моята любов незнайна

и от сърце така желана.

 

Ах, как мечтая в твоя поглед

със лъчезарна синя светлина,

да заблестят и засияят

вълшебните искри на любовта.

 

И в ден незнаен, но прекрасен,

да влезеш през вратата у дома

и твоят силует се очертае,

сияещ от лъчите на деня.

 

И ми прошепваш много нежно:

"Обичам те, любов, бъди със мен!"

А аз, стъписана от радост и надежда,

на твоите слова оставам в плен.

© Пепа Райчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дано се сбъднат мечтите ти! Поздравления!
Предложения
: ??:??