Имам ДНК проблем.
Два хромозома
ни се сляха.
Дали съм в теб -
не знам, но ти си в мен...
И перколясвам...
Лудееш в душа ми
нощ и ден,
късаш я на части,
а твоята е далечна
и студена...
Ще се имунизирам -
против измамно щастие...
© Валдемар Всички права запазени