6.06.2018 г., 1:08 ч.

Пробуждане 

  Поезия » Любовна
501 0 2

Горя!

Пожари лумват в мен.

и лудост нестинарска ме опива.

Танцувам и пламтя.

В нозете ми жарава се разлива.

И раждам се, и светя, и горя..

Живея!

Отново тръпна и летя.

Аз феникс съм със огнени крила.

Превръщам се във песен,

и ритъм, и копнеж, и красота...

Копнея!

Като земя за дъжд

и птица за небе.

От мене блика извор, и река...

Разливам дива страст

и търся нежност.

Една Вселена - 

Моята душа.

Копнея, и живея, и горя!

 

© Детелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??