ПРОБУЖДАНЕ
Пробудих се от сън, като на малко бебе.
Прогледнах и с дълбоко чувство осъзнах,
че сънят ми бил е във заблуда,
а в живота - време пропилях...
Сънувах се сама на двора - в цветната леха
с любов, прегърнала усмихналото се небе.
Събудих се... и много исках не да тичам,
а да полетя със мощните криле на вятъра.
Пробудих се със силата на земно щастие,
във утрото на хиляди несбъднати мечти.
Пробудих се - и никога не исках да заспивам.
Да светя исках като морски фар.
© Крисимира Найденова Всички права запазени