Едно сърце...
Едно познато място...
Една душа...
Останала натясно...
Едни ръце...
Търсещи те вечно...
Една тъга...
Никога не ще спре...
Едни очи...
Незабравими...
Едни думи...
Невъзвратими...
Една прегръдка топла...
Един ден...
Една нощ...
Погледни в очите... прочети ме!
© Adrian Всички права запазени