Открадни ме от този живот и
заведи ме там, където Злото е разпнато...
Продължавай да ме търсиш
Още хиляди пъти
ще минеш край мен.
И всеки път, знам,
ще ме подминеш.
Очите ти сини
с поглед смутен
поглеждат през мен -
за тебе
незрима.
Гласа ми не чуваш.
Крещя,
но не чуваш...
Навярно
си мислиш
за мен... в епилог...
Аз
точно пред теб съм,
а ти ме бленуваш...
Разбирам...
Ще ни се случи
в друг
някой
живот...
© Димена Всички права запазени