26.02.2007 г., 16:29 ч.

Продължение  

  Поезия
1010 0 0
Пада мрак.
Мълчи гората.
Кой ни дебне
в тъмнината?
Бухал буха.
Страшно става.
Тази книга
продължава...

© Кобаяши Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??