157/ Преди, дори от много малък,
мечтаех книга да издам,
но все си мислех такъв залък,
че сам не мога да изям!
Но ето, че и това сторих,
след всичко като се преборих
и със натрупания страх,
на мойта възраст, аз успях.
По този повод ще ви кажа,
амбициите си не спрях,
с мечтите детски останах
и тъй реших да се докажа!
Удовлетворен бях след това,
доказах, че съм със глава!
© Христо Славов Всички права запазени