162/Налага ми се да приключвам.
Описах, туй що преживях!
А следващите дни изключвам –
не знам какво ще стане в тях?
И аз роденият във село,
по цял свят правих свойто дело
и всякакви страни видях...
За щастие, тук остарях!
Аз от Съдбата съм доволен!
Света с очите си видях!
Не само във Европа бях!
О, казвам ви, бях предоволен!
За мене няма континент,
във който да не бях приет!
© Христо Славов Всички права запазени