Профилактично скролвам в телефона.
Аз съм по име, тя е – Любовта ми.
Ех, повишена, пустата кокона.
В партер си, Бруте, ама чак до там ли?
Растеше си доскоро под пагони,
маскирана с две имена по мъжки.
Напъпи пролет, яко те разгони.
Захвърлили сте дрехи и задръжки.
Защо обаче мен броиш в играта,
и сам не можеш да си отговориш.
Ще щипна геймърски от правилата,
посмей да обясняваш и оспориш.
© Светличка Всички права запазени