Кафяви очи.
Много дълбоки.
Кестенява коса.
Права блестяща.
Усмивка една.
Уникално искряща.
Трапчинките сладки довършват портрета.
Звучи прекрасно.
Но отвътре много проклета.
Изгнил е този който я бе наранил.
Все още не е разбрал какво е изгубил.
Но ти, глупако, дето отне ѝ сърцето.
Сега очаквай и твоето да бъде проклето.
© Стилияна Всички права запазени