Проклинам те
Проклинам те всяка минута,
че влезе нахално в мойта душа!
Проклинам те всяка минута,
че ме обсеби и поиска твоя да бъда докрай!
Проклинам те всяка минута,
че даде ми мощни крила- ЛЮБОВТА!
Проклинам те всяка минута,
че после рани ме жестоко,
че ме накара горещо да страдам,
че тръгна си, взе ми света!
© Стихийно Бедствие Всички права запазени