16.08.2009 г., 23:24 ч.

Проклинам те! 

  Поезия » Любовна
794 0 6

Всичко свърши вече,
а беше толкова за кратко.
Заклевам се, сладурче, беше много сладко!
Красивите моменти не забравям,
а с друга да си... просто забранявам!
Дали въобще ще те забравя?
Не искам да те изоставя!
Трудно се забравят две влюбени очи,
а от любовта с теб остават болезнени следи.
Последните целувки разменяме си с теб
и тихичко ти шепна "Бъди проклет!"

© Мария Табакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??